Project Ginger

Project Ginger - Judith
Jeg er selv fake ginger.

flagge-uk flagge-deutschland

Jeg har startet dette fotoprojekt for at samle erfaring indenfor portrætfotografi og opbygge et portfolio med portræt billeder.

Jeg har valgt at tage billeder af rødhårede, da jeg synes at rød er den smukkeste hårfarve. Fokussen ligger ikke på, om farven er ægte eller falske (jeg er selv en af disse), eller om håret er kort eller langt, da jeg vil illustrere hårets og farvens diversitet.

Billederne vil blive taget af alle, som har mod på det. For at holde fokus på det menneske, som jeg har foran kameraet, bruger jeg kun naturligt lys. Indtil videre har jeg ikke sat en begrænsning mht tid eller antal af billeder.

Hvis du har rødt hår og vil deltage i projektet, kan du kontakte mig via mail@jkoethnig.com. Da jeg bor i København, ville jeg foretrække at lave shoots her i omegnen. Hvis der er flere interesserede fra andre områder, kan det dog måske også kan arrangeres.

Billederne

Billederne fører til min Flickr-profil, hvor jeg har uploadet billederne i stor version. Med nogle rødhårede har jeg aftalt og gennemført et længere fotoshoot on location. Disse er kendetegnet med “full shoot”, og de tilhørende billeder kan alle ses ved at følge linket.